Menu Sluiten

Populaire Plotters Om Te Kopen

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar de specialist in alles wat met grootformaat te maken heeft. Wij bieden geavanceerde totaaloplossingen voor grootformaat printen, vouwen, snijden, kopiëren en scannen.

Uw specialist in grootformaat

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar dé specialist in alles wat met grootformaat te maken heeft. Wij bieden geavanceerde totaaloplossingen voor grootformaat printen, vouwen, snijden, kopiëren en scannen.

U bent op zoek naar een grootformaat printer voor CAD- of GIS toepassingen? Oplossingen voor scannen en kopiëren op groot formaat? Geavanceerde en snelle vouw- en snijsystemen? Of hebt u nood aan een plotter voor uw planafdruk met geïntegreerde print- en vouwoplossing? Wij hebben het allemaal in huis.

Onze sterktes

Met een voorraadmagazijn van maar liefst 900m² maken wij ons sterk dat we alles in huis hebben om uw zakelijke workflow te optimaliseren. Voeg daar een snelle levering, doorgedreven technische kennis en hoogst persoonlijke service aan toe, en u weet dat u bij Repro Zaman aan het juiste adres bent.

Wij staan u graag persoonlijk te woord bij al uw vragen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

00513070051307

Meer info

tags: Bedrijven Grootformaat Printer – Grootformaat Printen – Grootformaat Printer – Grootformaat Printer Provincie Oost Vlaanderen – Grootformaat Printer Regio Sint-niklaas – 

Wenst u meer info over populaire plotters om te kopen kijk dan vlug op https://reprozaman.be | Populaire Plotters Om Te Kopen

Grootformaat printers, ook wel bekend als plotters, zijn in de laatste jaren steeds populairder geworden. Deze printers zijn ideaal voor het afdrukken van grote en complexe ontwerpen, zoals bouwtekeningen, posters en banners. Maar met zoveel verschillende plotteropties op de markt, kan het moeilijk zijn om de juiste te kiezen. In dit artikel gaan we dieper in op de populaire grootformaat printers die beschikbaar zijn om te kopen en waar je op moet letten bij het maken van een keuze.

De voordelen van grootformaat printers

Voordat we dieper ingaan op de specifieke plotters die beschikbaar zijn, is het belangrijk om de voordelen van grootformaat printers te begrijpen. Het eerste en meest voor de hand liggende voordeel is het vermogen om grote en complexe ontwerpen af te drukken. In tegenstelling tot standaardprinters, kunnen grootformaat printers printen op rollen of vellen papier tot wel 60 inch breed. Dit maakt ze ideaal voor architecten, ingenieurs en ontwerpers die werken aan projecten met grote schaal.

Een ander voordeel van grootformaat printers is de hoge afdrukkwaliteit. Omdat deze printers worden gebruikt voor het produceren van grafische en technische ontwerpen, is de afdrukkwaliteit van cruciaal belang. Grootformaat printers zijn in staat om heldere en scherpe afbeeldingen en tekst af te drukken met een hoge resolutie.

Daarnaast hebben veel grootformaat printers ook extra functies, zoals het printen van verschillende materialen en dubbelzijdig printen. Dit maakt ze veelzijdiger dan standaardprinters en biedt meer mogelijkheden voor creativiteit en efficiëntie.

Populaire plotters om te kopen

Nu we de voordelen van grootformaat printers hebben besproken, laten we eens kijken naar enkele populaire opties die beschikbaar zijn om te kopen.

Epson SureColor SC-P8000

De Epson SureColor SC-P8000 is een van de best beoordeelde grootformaat printers op de markt. Deze printer heeft een afdrukbreedte tot 44 inch en een hoge resolutie van 2880 x 1440 dpi. Het beschikt ook over Epson´s PrecisionCore-technologie, wat zorgt voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige afdrukken. Bovendien kan deze printer op verschillende materialen printen, waaronder canvas en fine art papier.

HP DesignJet T520

De HP DesignJet T520 is een andere populaire keuze voor grootformaat printers. Deze printer heeft een afdrukbreedte van maximaal 36 inch en een resolutie van 2400 x 1200 dpi. Wat deze printer onderscheidt, is de mogelijkheid om draadloos af te drukken, waardoor het perfect is voor kantooromgevingen waar ruimte beperkt is. Het is ook in staat om dubbelzijdig af te drukken, waardoor het efficiënter is voor grote projecten.

Canon imagePROGRAF PRO-1000

De Canon imagePROGRAF PRO-1000 is een top-of-the-line grootformaat printer met een afdrukbreedte tot 24 inch en een resolutie van 2400 x 1200 dpi. Wat deze printer onderscheidt, is het 12-kleuren Lucia Pro-inktsysteem, wat zorgt voor rijke en levendige kleuren in afdrukken. Het beschikt ook over een ingebouwde kalibratie om ervoor te zorgen dat de kleuren consistent blijven bij elke afdruk.

Waar moet je op letten bij het kopen van een grootformaat printer

Bij het maken van een keuze voor een grootformaat printer zijn er enkele belangrijke dingen om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te bepalen welke functies voor jou essentieel zijn. Heb je bijvoorbeeld draadloos printen nodig of wil je op verschillende materialen kunnen printen? Zorg ervoor dat de printer die je kiest deze functies biedt.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de kosten van de printer en de inkt die nodig is. Grootformaat printers zijn over het algemeen duurder dan standaardprinters en het gebruik van speciale inkt kan ook de kosten verhogen. Zorg ervoor dat je een budget hebt en onderzoek welke printer en inkt het beste past bij jouw behoeften.

Ten slotte is het altijd een goed idee om reviews van andere gebruikers te lezen en vergelijkingen te maken tussen verschillende merken en modellen. Dit helpt om een weloverwogen keuze te maken en ervoor te zorgen dat je een printer koopt die aan jouw behoeften voldoet.

Conclusie

Grootformaat printers worden steeds populairder vanwege hun vermogen om grote en complexe ontwerpen af te drukken met hoge kwaliteit. Er zijn verschillende opties beschikbaar om te kopen, zoals de Epson SureColor SC-P8000, HP DesignJet T520 en Canon imagePROGRAF PRO-1000. Het is belangrijk om te overwegen welke functies voor jou essentieel zijn en om reviews te lezen voordat je een keuze maakt. Met de juiste grootformaat printer kun je efficiënt en met hoge kwaliteit afdrukken op grotere schaal.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Populaire plotters om te kopen

!–StopPubText–>.